Diensten /

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Diensten


Wat kan Animo Reclame voor u betekenen?

U kunt bij Animo Reclame terecht voor een breed pakket aan diensten, van marketingadvies tot grafisch ontwerp en internettoepassingen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw reclameuitingen. Ik zorg ervoor dat al uw communicatiemiddelen goed op elkaar aansluiten en dezelfde boodschap uitdragen. Verder werk ik voor aanvullende diensten samen met een breed netwerk van professionele programmeurs, fotografen, drukkers en illustratoren. Al uw reclame en bedrijfscommunicatie is bij Animo Reclame dus in goede handen, van concept tot uitvoering. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de verschillende diensten die Animo Reclame biedt.

Helder advies

Animo Reclame biedt communicatieadvies
aan bedrijven, organisaties en instellingen
en bekijkt hoe de marketing verbeterd
kan worden.

Opvallende ontwerpen

Een goed grafisch ontwerp is niet alleen
origineel, maar ook functioneel. Het sluit
aan bij de doelgroep en brengt de juiste
boodschap over.

Responsive webdesign

Tegenwoordig moet een website geschikt
zijn voor smartphones of tablets. En natuurlijk
kan een CMS, zoals Drupal of Wordpress,
niet ontbreken.

Zoekmachineoptimalisatie

Een website moet niet alleen mooi zijn vormgegeven. Hij moet ook goed worden gevonden. Met de juiste SEO-technieken kunnen de resultaten worden verbeterd.

Overzicht diensten

Marketingadvies

Grafisch Ontwerp

Responsive webdesign

Internettoepassingen & apps

Zoekmachineoptimalisatie

Copywriting

Social Media

 

Van marketingadvies tot grafisch ontwerp en internettoepassingen

Ik geef marketing- en communicatieadvies aan bedrijven, organisaties en instellingen. Verder ontwerp ik diverse communicatiemiddelen, van het ontwerpen van een logo, tot visitekaartjes en briefpapier. Ook het ontwerpen van een flyer, folder, brochure, verpakking of magazine behoort tot de mogelijkheden. Op het gebied van internet houd ik me bezig met het ontwerpen en bouwen van (responsive) websites en webshops. Een responsive website is ontworpen om op smartphones en tablets weergegeven te worden (de opvolger van de zogenaamde 'mobiele website'). De websites kunnen worden voorzien van een Content Management Systeem (ofwel een CMS), waarmee de website door de klant zelf beheerd kan worden. Dat kan een open-source CMS zijn, zoals Wordpress, Joomla of Drupal, of een custom made CMS. Overige diensten variëren van het ontwikkelen van apps tot zoekmachineoptimalisatie en copywriting. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan gerust contact op via het contactformulier.

Heeft u een specifieke vraag, wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u meteen een offerte aanvragen?